Font
Font

ANNONSE

Den helt nye SUV-en Rexton 4x4 er nå tilgjengelig i Norge. Det samme er den nye pickup-en Musso Grand. Se hva kundene har å si om KGM-bilene!

Nå lanseres KGM i Norge

Automotive tire, Wheel, Sky, Vehicle, Car, Cloud, Plant, Grille

Den helt nye SUV-en Rexton 4x4 er nå tilgjengelig i Norge. Det samme er den nye pickup-en Musso Grand. Se hva kundene har å si om KGM-bilene!

Nå lanseres KGM i Norge

Vehicle registration plate, Automotive tire, Wheel, Sky, Car, Hood

Etter å ha prøvekjørt KGM Rexton hos Geilo Auto i vinter, ble Hallingdal kraftnett overbevist. SUV-en ble hentet inn i bilparken.

– Erfaringene våre med Rexton er gode, og sjåføren er svært fornøyd. Den siste måneden har vi hatt en demobil fra KGM på lån, mens vår bil er på vei fra påbyggeren, begynner Asle Olav Garnås i nettselskapet.

Flere grep er tatt for å skreddersy den nye beredskapsbilen.

– Det skal monteres varsellys, arbeidslys og ekstra fjernlys. I tillegg til bilinnredning som består av dobbeltgulv med uttrekkbare skuffer. Webasto og Defa motorvarmer skal også med, forteller Garnås videre.

Han er trygg på at Rexton er en god investering.

– Bilen har høy og lavserie, og mye bra standardutstyr. Og ikke minst har den 3,5 tonn hengervekt. Vår Rexton skal trekke tunge hengere, maskinhenger med minigraver og vårt strømaggregat på 3,2 tonn.

– Erfaringene våre har vært gode

Veteranen som sverger til Rexton

Guttorm Weng tilbragte de siste 15 årene av yrkeslivet i en Rexton. Nå går han inn i pensjonisttilværelsen med en splitter ny utgave fra KGM.

– Selv om jeg er blitt pensjonist, jobber jeg fortsatt en del i skauen. Da trenger man jo en skikkelig bil, smiler 75-åringen, som drev firmaet G Weng Maskinservice.

Den ferske SUV-en er hans fjerde Rexton i karrieren, og er hentet via Nitteberg Bil. Nyvinningen har definitivt falt i smak.

– Bilen blir brukt som supplering til skogsdrift og mye offroad-kjøring. Jeg har tidligere hatt gode erfaringer med Rexton, så forventningene var høye. Men denne bilen har absolutt innfridd. Her får du mye bil for pengene, mener Weng.

Han trekker frem følgende styrker:

– Det er en romslig bil med gode kjøreegenskaper, til en hyggelig pris. Den virker lett på veien sammenlignet med andre firehjulstrekkere, og støynivået er helt suverent. Samtidig har den nok krefter. Etter min mening kan den definitivt konkurrere mot andre merker i denne bilklassen.

Motor vehicle, Automotive tire, High-visibility clothing, Wheel, Sky, Grille, Hood
Den helt nye SUV-en Rexton 4x4 er nå tilgjengelig i Norge. Rexton leveres både som 2-seters varebil på grønne skilter og som 5-seter. Rexton er med sine 4,85 meter den største SUV-en i klassen. Med stor dieselmotor, premium interiør, 8-trinns girkasse, 12,3” skjerm og selvfølgelig 4x4 med diff. sperre, er den
perfekt for norske forhold. Med 3,5 tonn hengervekt, 204HK /441 Nm og sterke spesifikasjoner, er det en bil du ikke kommer utenom dersom du vurderer en stor diesel 4x4.
Oppdag den tøffe og praktiske Rexton du også!
FRA 595 177, - (EKS MVA)
REXTON VAREBIL

Jaktet en bil som skiller seg ut

– Vi er ikke blant de aller største i bransjen, så derfor er det viktig at vi er ekstra synlige.

Det sier Julian Miller, driftsleder i treningskjeden FitnessRoom. Nylig forsterket firmaet seg med en KGM Musso Grand pickup, gjennom Berg Auto, som skal transportere treningsutstyr.

– Vi ønsket en bil som skiller seg ut fra mengden, og det gjør utvilsomt Musso Grand. Den har et røft utseende og får oppmerksomhet, samtidig som det er en fantastisk allround-bil, mener driftslederen.

Han trekker frem fleksibiliteten en pickup gir, samt at Musso Grand er en robust doning som tåler å frakte tungt utstyr.

– Den har også gode kjøreegenskaper, samt at støynivået i kupeen er imponerende. Det er langt forbi noe annet jeg har opplevd på våre tidligere pickup-er. En siste ting er at KGM har truffet godt på det de har lagt inn av finesse og teknologi – føreropplevelsen blir veldig god!

Land vehicle, Automotive tire, Car, Wheel, Sky, Cloud, Hood
Den helt nye pickup-en Musso Grand er nå tilgjengelig i Norge. Musso Grand er med sine 5,4 meter den største pickup-en i klassen, og med stor dieselmotor, premium interiør, 12,3¨ skjerm og selvfølgelig 4x4 med diff. sperre, er den perfekt for norske forhold. Med 204HK /441 Nm og sterke spesifikasjoner, er det en bil du ikke kommer utenom dersom du vurderer en pickup.
Finn den tøffeste og mest praktiske utgaven til ditt bruk.
FRA 528 513, - (EKS MVA)
MUSSO GRAND PICK UP
Bilmerket KGM er et av de eldste bilmerkene i Sør-Korea, og ble etablert i 1954. Dette er sammen med Hyundai og Kia en av de tre store bilprodusentene i Sør-Korea. Bilmerket er tidligere kjent som SsangYong, men endret navn til KGM i 2023. Selskapet har siden 1980-tallet utviklet firehjulsdrevne kjøretøy, og er kjent for innovativ teknologi og god kvalitet. KGM eies i dag av industrigiganten KG Group.
Bilmerket har omfattende distribusjon i Europa og resten av verden, og driver nå virksomhet i 126 land.

FINN DIN NÆRMESTE KGM-FORHANDLER

Material property, Font
Font
Font
TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON
TORRES EVX – LANSERES NÅ

PRODUSERT/TILRETTELAGT AV NATIVE MEDIA

ANNONSE FOR RSA