– Et trygt kundeforhold for oss å få hjelp når vi trenger det. Uavhengig av dag i uka eller tid på døgnet. Det er superviktig for oss som transportør, sier Per Einar Sand i GS Transport.

Hjelpen er alltid nær

Motor vehicle, Automotive design, Street fashion, Car, Tire, Window, Wheel

HØY KAPASITET: Servicemarkedssjef Knut Tøftum ved Volvo Trucks Drammen har tretti mekanikere i bygget bak seg som nærmest døgnkontinuerlig skrur på Volvo og Renault. Flesteparten av besøkene er heldigvis planlagte, og innenfor den normale åpningstiden.

Per Einar Sand, daglig leder GS Transport

Vi får timer relativt fort, og når vi leverer bilen går det veldig raskt og ryddig

Senteret i Drammen har høy kapasitet med over tretti mekanikere, og betjener Drammen-distriktet opp til Hokksund i vest og Asker i øst. Her skrus det på Volvo og Renault-lastebiler, i tillegg til Volvo-busser.

– Vi har åpent 24 timer i døgnet. Nesten, forteller servicemarkedssjef Knut Tøftum.

– Verkstedet er betjent fra 07-22, men så har vi Volvo Action i tillegg, fortsetter han.

Volvo Action Service er for de som trenger nødhjelp. Trenger man umiddelbar assistanse kan en ringe et sentralt nummer til Volvo, så blir man satt i kontakt med det nærmeste verkstedet.

– Da får du hjelp innen kort tid, forklarer servicemarkedssjefen.


Nærmest døgnåpent

Vi treffer den daglige lederen på Volvo Truck Center i Drammen. Her skal han ha en 540 inn på rutinemessig service. Det pleier å gå som smurt.

– Verkstedet her fungerer veldig bra. Når vi kommer med biler på service eller reparasjoner tar de tak i det veldig fort. Vi får timer relativt fort, og når vi leverer bilen går det veldig raskt og ryddig, sier Sand.

Alle bilene til GS Transport har full service- og repavtale. Det skaper en ekstra trygghet i det daglige virke. Planlagt nedetid for service og reparasjoner sikrer effektivitet, forlenger serviceintervallene og sparer dem for tid og penger. Med Volvos «Uptime-garanti» vet de at de får hjelpen de trenger. Når de trenger den, der de trenger den.

– Jeg må få rose Volvo Action som stiller opp når det måtte være, hvor vi enn er,  alle dager i året.  Bilene er stort sett på hjulene igjen etter kun kort tid. Det at vi er i kontinuerlig drift alle dager i uka er utrolig viktig for oss, sier GS Transport-sjefen.

Han kan komme med et ferskt eksempel fra Bergen.

– I forrige uke hadde vi en bil som stod og losset på Hansa Bryggerier i Bergen. Vi ringte Volvo Action klokken 14, og klokken 17 var bilen i drift igjen. Det er superbra, og det vi er avhengig av for å levere varer til våre kunder når de vil ha det, sier han.

Ekstra trygghet

Per Einar Sand, daglig leder GS Transport

Jeg må få rose Volvo Action som stiller opp når det måtte være, hvor vi enn er, alle dager i året.
Motor vehicle, Automotive tire, Workwear, Tread, Engineering
High-visibility clothing, Motor vehicle, Workwear, Product, Yellow
Microphone

GS Transport er ikke innom for nødhjelp denne dagen. Det er en storkunde av Volvo Truck Center i Drammen.

– De har 22 biler hvorav rundt halvparten er Volvo, og de har serviceavtale på alle. De er ofte innom her, og stort sett er det planlagte besøk – det er jo det beste, sier Tøftum og smiler.

Men det er ikke alltid ting er planmessig. En ting er å sørge for at service og vedlikehold følges og utføres. En helt annen ting er alt som kan inntreffe i daglig drift. Da er det ekstra viktig å ha hjelp i nærheten.

– Det vil alltid skje et eller annet med bilene som er i drift, derfor er et verksted som er klart når vi kommer, og når vi trenger det, kanskje noe av det viktigste, sier Sand.

Storkunde

Bonus for kjørestil

GS Transport har hovedkvarter på Lierstranda, og driver i all hovedsak med bulktransport i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet, med hovedkvarter i Lierstramda distribuerer sement, sand, kalk og andre mineraler til betong- og byggevarekunder.

– Vi har bilene våre fordelt rundt på Østlandet, med utgangspunkt i Drammen, forteller Sand.

Kundeforholdet til Volvo i Drammen har de bevart siden oppstarten for femti år siden.

– Faren min var med å kjøpe vår første Volvo i 1971. Vi har siden hatt en veldig god relasjon i alle år, og har et like godt forhold til Volvo i dag som for 50 år siden, sier Sand.

Et kundeforhold som fortsetter i uoverskuelig fremtid.

– Vi har 12 Volvoer i drift i dag. Vi får to nye i høst, og ytterligere to neste høst. Vi har en kontinuerlig utbytting av vår flåte for vi ønsker å unngå å ha biler som er eldre enn 5-6 år, sier han.

– Erfaringen vår med Volvo er at produktet er bra og vi har et verksted som stiller opp når vi trenger dem. Det er kanskje noe av det viktigste for oss i vårt kundeforhold, sier Per Einar Sand.

Langt kundeforhold

Per Einar Sand, daglig leder GS Transport

Det er kanskje noe av det viktigste i vårt kundeforhold.
Vehicle registration plate, Truck driver, Automotive lighting, Tire, Wheel, Cloud, Sky, Car

VELDIG GOD RELASJON: Daglig lederPer  Einar Sand ved GS Transport roser sitt lokale Volvo-verksted. Lierstranda-bedriften har hatt et godt forhold til Volvo siden oppstarten for 50 år siden, og det byttes kontinuerlig inn nye modeller.

Arne Skulstad, Haugland Transport

Som med de ansatte ønsker vi også leverandører som vi har livet ut.

Arne Skulstad, Haugland Transport

Som med de ansatte ønsker vi også leverandører som vi har livet ut.

  Haugland Transport AS er en totalleverandør av
  transporttjenester i Sunnhordland.

  Bedriften tilbyr kranbiler, tippbiler, containerbiler, maskin-transport, følgebiler og budbiler.

  Arbeidsområdene omfatter godstransport, kranbiltjenester, tippkjøring, maskin-transport, følgebil-tjenester og andre spesialoppdrag. I tillegg driver Stord-bedriften med produksjon og salg av grus, sand og singel.

  Kundegruppen omfatter både
  privat- og offentlig sektor, enkeltpersoner, private bedrifter, næringslivskunder og kommunale foretak.

  Bedriftens biler og sjåfører er sertifisert til transport av gass, ADR.

   


Arne Skulstad, Haugland Transport

Som med de ansatte ønsker vi også leverandører som vi har livet ut.
Motor vehicle, Automotive design, Workwear, Standing, Yellow, Tire
Motor vehicle, Automotive tire, Workwear, Tread, Engineering
Motor vehicle, Automotive tire, Workwear, Tread, Engineering
Motor vehicle, Automotive tire, Workwear, Tread, Engineering

Ved en uforutsett stans på veien, er du aldri alene. Veihjelpstjenesten vår, Volvo Action Service, venter på henvendelsen din for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer og minimere eventuelle forstyrrelser i driften din. 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Les mer om Volvo Action Service

Serviceplanlegging

Planlegging av fremtiden lønner seg alltid. En serviceplan, skreddersydd til lastebilen din, minimerer risikoen for en uforutsett stans, og lar deg planlegge service-stoppene slik at de passer til driften din.

Les mer om serviceplanlegging


Trailer service

En smart løsning for forebyggende vedlikehold som holder deg et skritt foran. Med vår tilhengerservice får du service på tilhengeren samtidig med lastebilen din. Dette minimerer tiden du bruker på verkstedet, så vel som den administrative arbeidsmengden.

Les mer om tilhengerservice

Volvo Service-kontrakter har mange ulike service- og reparasjonsalternativer som gir deg fleksibilitet, økonomi og kontroll for å få mest mulig ut av potensialet til bilparken din. Og sikre en bedre restverdi fra starten.

Les mer om Volvo Servicekontrakter


Genuine Volvo Service

Når vi utfører service på  lastebilen din, vet du at den blir utført på riktig vis. Ingen snarveier. Ingen overraskelser. Våre mekanikere er sertifiserte  eksperter. Vi har alle spesialverktøyene og diagnose- og databasesystemene vi trenger. Og vi bruker alltid Volvo Originaldeler.

Les mer om Volvo Originalservice

Dekkovervåkningstjeneste

En praktisk måte å måle dekktrykk og temperatur på i sanntid. Resultatene kan overvåkes, noe som bidrar til å identifisere sigepunkteringer og unngå dekk-eksplosjoner. Denne nye tjenesten bidrar også til å redusere drivstofforbruket og forlenge levetiden til hvert dekk ved å sørge for riktig dekktrykk og temperatur.

Les mer om dekkovervåkningstjenesten

High-visibility clothing, Motor vehicle, Sky, Outerwear, Workwear, Cloud, Car, Asphalt, Sleeve

Volvo Action Service

Motor vehicle, Automotive design, Hand, Arm, Wheel, Smile, Muscle, Tire, Gesture

Volvo servicekontrakter

Optimaliser driftstiden for lastebilen din med Volvo Originalservice og Volvo Servicekontrakter

Les mer om kjøretøyservice

Om Volvo kjøretøyservice

PRODUSERT AV NATIVE MEDIA.

ANNONSE FOR VOLVO TRUCKS

Font

ANNONSE

at-logo.svg